Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flextim Industry Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Incinerator deseuri animale, IncinerPro i500
Brand
I500
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
IncinerPro i500 face pare din gama de incineratoare IncinerPro cu camera de ardere principala stationare si este printre cele mai cunoscute modele. Poate veni in 2 variatante si anume varianta cu mod de incarcare frontal si cea cu incarcare verticala.

Este un incinerator perfect pentru o gama mare de deseuri provenite din fermele de crestere a animalelor (pasari, oi, porci), abatoare, centre de prelucrare a carnii si centre de colectare a deseurilor, etc.

Incinerarea deseului se face conform cerintelor Regulamentului European prin cele 2 incinte de ardere. Incinta primara este folosita pentru arderea deseurilor, iar cea secundara mentine emisiile la minim 850 de grade Celsius pentru 2 secunde inainte de a fi evacuate, curate, in atmosfera.

Functioneaza cu motorina, GPL sau gaz natural si este echipat cu sisteme de siguranta pentru operator, o usa separata pentru eliminarea cenusii care rezulta in urma arderii, cos pentru evacuarea gazelor de ardere, panou pentru controlul parametrilor si ciclurilor de ardere (cu display touch screen cu pictograme si imagini intuitive si meniu in limba utilizatorului), ciment refractar special, sisteme de alarma, vizuala si sonora.
Din Gura in Gura