Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Flextim Industry Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Robot spalare adaposturi porci, Evo Cleaner
Brand
EVO Cleaner, robot spalat
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Evo Cleaner este cel mai avansat robot de pe piata mondiala destinat spalarii adaposturilor de suine. Este produs de compania suedeza Envirologic AB.

Robotul Evo Cleaner are o serie de avantaje unice pe piata mondiala:

1) Este COMPLET AUTONOM (odata programat stie sa spele intreg adapostul, fiecare boxa de animale, fluent, trecand automat de la podea la pereti si tavan fara interventie umana)
2) Programarea este foarte facila, utilizand un joystick si ecranul cu touch screen al robotului
3) Permite MEMORAREA a pana la 500 de programe de spalare diferite
4) Are grad unic de MOBILITATE: imita miscarile bratului uman (miscari in toate cele 3 planuri, 6 grade de mobilitate, ex.: miscare 360 grade a duzei, brat telescopic, turn macara rotativ, etc).
5) Daca in cadrul adaposturilor toate boxele sunt identice, se programeaza spalarea unei singure boxe, iar celelalte vor fi spalate automat!
6) Este AUTOTRACTABIL, electric (de la bateriile proprii). Nu trebuie impins/tras catre halele unde trebuie efectuata spalarea, deoarece este controlat prin apasarea comenzilor de pe panoul cu touch screen
7) Comunica in Cloud si utilizeaza 4G si WiFi. In acest mod poate fi diagnosticat rapid de la distanta, salveaza programele de spalare, etc.
8) Este complet protejat impotriva apei, prafului. Spre deosebire de produsele concurente (care sunt conectate prin cablu a reteaua 220V, in timp ce lucreaza intr-un mediu umed), EVO Cleaner functioneza pe baterii reincarcabile: deci nu exista riscul electocutarii!
9) Este complet protejat la coroziune (plastic, inox)
10) Permite spalarea eficienta la distante de pana la 6 metri (podea, pereti, tavan) !
11) ECONIMISITI apa: robotul consuma putina apa si poate fi invatat sa spele in anumite zone mai mult, in altele mai putin (spre deosebire de concurenta unde robotul foloseste o cantitate mare de apa indiferent de zona)

DE CE un robot pentru spalaat adaposturile de crestre a porcilor? Pentru ca:

- Spala la orice ora din zi sau noapte (chiar si in ajunul Craciunului), ceea ce e de multe ori o problema pentru personalul uman
- Eliminati riscurile problemelor de sanatate datorate sporilor, mucegaiurilor, microorganismelor ce se afla in aerul umed generat de spalarea sub presiune (probleme respiratorii, etc)
- Eliminati problemele de sanatate ale personalului care trebuie sa spele cu aparate sub presiune (dureri specifice)
- Mediul este mai sanatos pentru animale si personalul care are grija de acestea.
Din Gura in Gura